Onze Sponsoren

Zoals elke vrijwilligersorganisatie zijn ook wij altijd op zoek naar gelden en donaties (ook in natura) om onze activiteiten te ondersteunen en uit te kunnen voeren. Het doel van het Zeekadetkorps IJmond is in om jongeren een leuke uitdagende hobby te geven met leuke activiteiten op en rond het water.

Als vereniging proberen we jongeren ook iets te leren op het sociale en culturele vlak. U kunt denken aan competenties als; samenwerken, respecteren, incasseren, het nemen van initiatief, ontwikkelen van creativiteit en het omgaan met hiërarchie / plaats in de groep.
Daarnaast proberen we ook om de jongeren die interesse hebben enthousiast maken voor de maritieme sector en te motiveren voor een baan in deze richting.

Zeekadetkorps IJmond zou niet kunnen bestaan zonder giften en sponsoring van de onderstaande bedrijven en instellingen. Onze grote dank hiervoor!!

Ook sponsor van de leukste jongerenvereniging van de IJmond worden? Dat kan en graag zelfs!  Neemt u vrijblijvend contact met ons op en wij staan u graag te woord.